Bogdan Nicolai
661 Views

Religia mea, Femeia

De zece ori am scris, de zece ori am șters, de zece minute mă gândesc cum să încep. Așa că îmi voi opri sistemele și filtrele mentale care îmi aranjează plăcut cuvintele și o voi spune cât se poate de direct: sunt ateu. Nu cred în El, dar cred în Ea.

Peste binele universal, rațiune, respect și bun simț există un singur catalizator. Civilizația a fost clădită din dorința bărbatului X de a îi arăta (Ei) că poate fi mai puternic, mai bogat, mai deștept decât bărbatul Y. De-asta fabricile fabrică, roțile se rotesc, vapoarele plutesc, sute de mii de cântece o cantă, tablourile îi sunt jertfe, armate întregi de umili credincioși i se-nchină. Crezi că o stăpânești? Ești prea isteț să fii atât de prost.

De fapt, un dulce venin te paralizează de la prima privire. Ești redus la stadiul de biet suflet ales, chemat, cucerit și dominat. Pe când ea… trăiește mai mult, are răbdare, cu tăișul minții face lucrurile pătrunse să vibreze, îndură dureri inimaginabile, are orgasme multiple și e cea mai puternică ființă din câte a cunoscut Universul. Am cunoscut bărbați pe care o femeie a reușit să îi distrugă mai rău decât orice boală sau drog.

În toată istoria ei, America nu a avut decât un singur președinte necăsătorit, o excepție care confirmă femeia ca regulă în viața bărbatului puternic, căci acest căci acest James Buchanan a fost un eșec total, criticat pentru alunecarea țării spre Războiul Civil și pentru absența curajului moral de a spune și de a face ceea ce ar fi trebuit spus și făcut. Îi lipseau testiculele, așa cum le lipsesc celor ce nu o venerează orbește. De temut pentru știință și religie deopotrivă, Freud o considera sursă a nebuniei, iar Biblia izvor al păcatului.

Mă depășeste răspunsul la întrebarea Cine a creat-o, dar știu că în lumea modernă, ea singură s-a creat. N-o vezi în tot, dar e în Toate. Ne naște, ne moare, dintr-o Ea m-am născut și – cu ceva noroc – tot în brațele unei-Ea mă voi stinge. Doamna, Doamna-Zeul meu, îți multumesc că-mi dai un sens! Mă rog pentru iertarea păcatului de a te iubi în toate formele, mărimile, lungimile, culorile, înaltă, plină, mică, slabă, tatuată, femeie, fată. Amin!

Articol publicat în revista ‘AListMagazine(.ro) (click pe link)

About the author:
Has 143 Articles

1 COMMENT
RELATED ARTICLES

Back to Top