Bogdan Nicolai
5488 Views

Cum sa NU ajungi la prostituate

Nu doar ca nu am mers niciodata la prostituate, dar nici nu ma vad facand asta in urmatorii 40 de ani. Motivele sunt trei, sunt vechi si imposibil de clatinat.

In primul rand, m-as respecta mai putin daca as ajunge sa-i ofer bani unei femei pentru sex. Sunt lucruri care nu se platesc ci se castiga, iar dragostea, prietenia si respectul sunt printre ele. Nu-ti poti plati prietenii ca sa-ti fie prieteni sau vecinii sa te salute si sa-ti zambeasca. In al doilea rand, nu mi-a placut niciodata prada facila. Ea e pentru vanatorii slabi si incepatori, nu te ajuta sa evoluezi cu nimic, e acea “sagetare a unui leu in cusca”.

Fara flirt, fara jocul iubirii, fara strategiile de a cuceri o femeie sexul trebuie sa fie foarte plictisitor. Prefer sa fiu refuzat si sa imi autoevaluez greselile pentru a fi mai bun data viitoare decat sa renunt la lupta si sa-mi ling ranile la bordel. Ce ai castigat culcandu-te cu cineva care se baga in pat si cu un porc mistret daca plateste cineva pentru el? D-aia nici nu-mi instalez Tinder: sa stiu chiar dinainte sa cunosc o tipa ca e dispusa sa faca sex cu mine ar distruge tot acel minunat preludiu, preludiu la fel de important ca insasi dragostea.

1

Al treilea motiv si ultimul tine chiar de igiena si de siguranta. Si nu la bolile cu transmisie sexuala ma refer – caci nu mi-e teama de ele si poate ca d-asta m-au si evitat – ci de confortul psihic de care ai nevoie ca sa poti saruta o femeie. Woody Allen spunea ca sexul este scarbos doar atunci cand este bine facut si mare dreptate avea, caci, daca nu e asa, ramane doar o masturbare cu insotitor.

2

Dar nu poti face acel sex “scarbos” cu oricine. E nevoie de o anumita caldura, de o comunicare care e imposibil de obtinut intr-un timp (chiar) atat de scurt, adica de cand ai dat banii si “Buna seara!” si pana cand serpuiti in cearceafuri. Nu pot concepe sexul fara sa explorez cu limba intreg corpul partenerei, dar nu m-as simti confortabil sa fac lucrurile astea cu o prostituata. Iar asta face imposibila o apropiere.

In alta ordine de idei, pe cele care practica aceasta veche meserie le respect, dar daca respect tamplarii nu inseamna neaparat ca am nevoie de mobila.

Citeste si Confidentele unui voaior de ocazie

About the author:
Has 143 Articles

3 COMMENTS
  1. FC

    Total de acord! Nu mi se pare cu nimic mai bun sexul fara sentimente si cu persoane necunoscute. Eu nu pot concepe sexul fara un joc erotic al mintii. Omul trebuie sa ma fascineze, ceea ce nu se poate intampla intr-un timp asa scurt…

  2. anonim

    daca esti destept! le eviti cumva! daca esti prost! aia este! numai scapi de ele!

  3. anonim

    oricum aici nu-i vorba! ca trebuie sa te gasesti cu ele! nu trebuie! nici nu iti dai macar intalnire cu ele! le eviti si gata! asta-i tot!

RELATED ARTICLES

Back to Top