Bogdan Nicolai
6691 Views

Tot ce mi-a trecut prin minte cand ma uitam la Fifty Shades of Grey

Am asteptat eu ce am asteptat ca Fifty Shades of Grey sa intre in filmele “online gratis subtitrate” din abonamentul Digi, dar cred ca veverita_bc s-a impotmolit la niste cuvinte simple precum bondage sau whip.
Asa ca m-am dus sa-l vad, tocmai p-asta, la cinema, la mall, la Sun Plaza, ca numai aici mai era liber. Iata cam tot ce mi-a trecut mie prin minte in timp ce priveam capodopera impreuna cu vreo 200 de baieti si fete din Berceni:

 

Ce muzica misto! Annie Lennox – I Put A Spell On You:

De ce au ales o actrita fix pe profilul celei din Nymphomaniac?

7Mr. Grey e prea papusel. Cred ca doamnele din sala se asteptau la ceva mai rough:

11Dialogurile par scrise de Tilica, ala de la Trasnitii. Nu credeam ca voi vedea vreodata un film care sa ma faca sa consider ca replicile taranilor (erau si d-asia in sala de cinema, bineinteles) sunt mult mai destepte decat cele de pe ecran.

tilica

Filmul asta e prea soft pentru romani. Nu cred ca e om in sala asta care sa nu-si fi legat macar o data partenera/partenerul de maini si la ochi si sa nu-i fi tras trei palme la fundul gol…

Fifty Shades of Tulcea

Tare momentul cu planorul! 😉

Planor

In sfarsit, o replica buna! Ea se trezeste din somn dupa o noapte in care a fost pulbere de beata si a si adormit. Il intreaba pe Gray daca s-a culcat cu ea. Raspunsul lui: ”Nu sunt necrofil…”

fata Fifty Shades of Grey

N-am considerat niciodata ca astia cu Audi/BMW/Mercedes sunt cocalari. Nici n-as fi putut. Dar cand unu’ are 7 masini noi si toate sunt Audi, cum sa-l numesti?

prea mult audi

Grey e retardat. A intrebat-o pe Anastasia de trei mii de ori daca sigur nu-i e frica, daca sigur vrea, daca sigur nu o doare si apoi i-a dat trei palme si doua cravase pe spate.

1407961742-screen_shot_2014-08-12_at_54932_pm

Fata s-a plictisit de moarte si acum vrea, bineinteles, romantism. Omul s-a enervat grav la modul “Ei, stai ca-ti arat eu tie!”, i-a tras inca trei curele si a sarit din nou pe ea in batranescul “misionar”. Atata, frate?

Acum o da de zor cu contractul ala, din care ea a scos oricum tot ce era mai funny. Si e de inteles: pana ieri cica era virgina si deja ii scrii acolo de butt plug?

contract Fifty Shades of Grey

Chilotii ei sunt singurul lucru surprinzator din film.

cliloti Fifty Shades of Grey

O fata din sala remarca: “Bai, asta poarta aceiasi balerini tot filmul!” N-as fi observat asta in veci, dar daca e asa, e aiurea. Pai daca ati inchiriat elicopter, cat puteau sa mai coste inca trei perechi de pantofi, scotienilor?

Fifty Shades of Grey Balerini

Cea mai mare tortura din Fifty Shades of Grey  ramane, totusi, sa vezi filmul pana la capat.

Fifty Shades of Grey The End

 

Citeste si “Nymphomaniac” versus “Jurnalul unei nimfomane”

About the author:
Has 143 Articles

RELATED ARTICLES

Back to Top