No Comments 4661 Views

De ce m-a prins atat de tare “Ziua Izabellei”

Bai, si tu ai pus botu’ la idiotenia asta? Come on…, imi scria aseara un bun prieten pe facebook. Nu doar ca am pus botu’, dar m-a si prins foarte tare! Da, am facut o multime de meme-uri pe care le-am pus pe pagina mea. Da, nu ma mai opream din postat, comentat, dat si primit like-uri si share-uri. Si sunt inca extaziat de nebunia asta cu Ziua Izabellei, inca fac ochii mari la tot fenomenul ca un Mowgli la un Maybach.

 

Din pacate, suntem ultima generatie care isi va putea aminti cum e sa traiesti si fara sa stai non-stop cu ochii intr-un ecran. Tot din pacate, cand voi avea un copil imi va fi teama sa-l tin prea departe de gadgeturi cand toti ceilalti se vor adapta din mers la tehnologie. Este, deci, un cerc vicios. Lipsa gadgeturilor de comunicare te transforma intr-un sihastru printre oameni, iar gluma cu n-ai facebook, nu existi este astazi mai adevarata ca niciodata.
felix baumgartner izabella ziua nicolai
Suntem o tara conectata in permanenta, obsedata de facebook. Nu ne permitem alte distractii, dar viata virtuala romaneasca este cu siguranta mai bogata decat vietile din calculatoarele altor internauti europeni. Putem da jos un presedinte si putem pune altul in loc, Inna are 14 milioane de fani pe pagina oficiala, in conditiile in care George Michael are doar 2 milioane, iar B.U.G. Mafia s-au intersectat la un moment dat cu Rihanna ca numar de view-uri pe canalul de YouTube. Pare ca toata tara e aici cand bunica-mea, femeie la 70 de ani, ma suna sa imi spuna ca nu-i place cum sunt imbracat in ultima poza postata.
basescu ziua izabella nicolai
Asa ca, daca tot traim pe net, macar sa nu traim singuri. Daca tot traim pe net, macar sa fie totul cat mai fun. Iar Ziua Izabellei e dovada clara ca o idee (oricat de nebuneasca ar fi) poate lua proportii uriase in Romania, o gluma se poate transforma intr-un adevarat fenomen umoristic la care participa sute de mii de oameni. Iar asta e un lucru minunat! Parca razi mai cu pofta cand stii ca o tara intreaga face asta in acelasi timp.

 

About the author:
Has 143 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED ARTICLES
Parteneri
Bro News

Pagina de media

Chill Brothers

Back to Top