Bogdan Nicolai
1225 Views

Cand te dai cu capul de suflet

E prima oara cand pornesti singur la drum de seara, noapte, ceata si ploaie. E drum lung si fara de popas. Numai o data la cativa ani vei trage pe dreapta la “Momentul adevarului”. Uneori va fi furtuna, urgan, pe stanga si pe dreapta vor fi reclame la moarte, va fi aproape apocalipsa, asa ca leaga-ti bine centura, tine strans de volan.

Si, ca sa nu te pierzi, ca sa nu faci accidente care sa iti lase grave cicatrici pe creier cand te vei izbi cu capul de suflet, nu uita cui trebuie sa ii acorzi prioritate. Bunicii, parintii si fratii sunt intotdeauna mai importanti decat tine.

Prietenii sunt mai importanti decat nevasta, nevasta mai importanta decat femeile cu care ai o aventura, femeile cu care ai o aventura sunt mai importante decat amicii care apar peste noapte, iar dusmanii tai sunt deasemenea mai importanti decat amicii care apar peste noapte.

Banii sunt mai importanti decat timpul petrecut prost sau cu oameni prosti.

Uneori, nimeni nu trebuie sa fie mai important decat tine. Odihna, relaxarea si timpul petrecut frumos sunt mai importante decat banii. Principiile si coloana vertebrala sunt si ele mai importante decat banii. Banii sunt mai importanti decat timpul petrecut prost sau cu oameni prosti.

Timpul muncit cu folos e mai important decat crezi. Ce crezi tu e mai important decat ce cred altii doar daca esti convins ca ai luat in viata mai multe decizii bune decat decizii proaste. Dar si deciziile proaste sunt mult mai importante decat lipsa constanta de decizie. Drum bun, in continuare!

Cand te dai cu capul de suflet

Cand te dai cu capul de suflet

Citeste si Insomnight

About the author:
Has 143 Articles

2 COMMENTS
  1. bogdan

    Și numai odată tragi pe dreapta ca să spui: Bun. Foarte bun.

  2. ActiveNews

    Interesanta ordinea importantei 🙂

RELATED ARTICLES

Back to Top