Bogdan Nicolai
309 Views

De ce citesc blogul lui Vantu?

Daca nu stiati deja, SOV si-a facut blog. Un blog destept, bineinteles, caci nimeni, niciodata n-a zis ca domnul Vantu ar fi prost. Nici macar cei care tot asteapta sa faca infarctul de onoare, il blesteama si din hot si criminal nu il scot.

Dar uneori, personajele negative ne pot starni interesul, nu-i asa?

 

Francis Underwood din House of Cards, Hannibal Lecter sau Cathy Adams din La rasarit de Eden au in comun inteligenta. Fiind unul dintre norocosii care nu au avut niciodata de-a face cu Vantu, il pot vedea strict ca pe un personaj inteligent, ceea ce nu pot spune si despre alt mogul, inchis de curand.

sov blog

Asa ca ii citesc blogul si vi-l recomand si voua ca pe o carte, ceea ce cred ca va si deveni, caci vad ca e scris binisor, cursiv si pe capitole. E scris chiar acolo, la fata buburoasa a locului, are si personaje si are si umor. “Domnilor, investiti in puscarii, investiti in viitorul vostru!” e ultima poanta buna la care am ras cu pofta, mai ales pantru ca vine din partea lui SOV.

De ce fac o recomandare STRICT literara? Pentru ca ii miros acestui blog scopul ascuns (si nu as vrea ca vreun cititor sa cada in plasa “dezvaluirilor” si a razbunarilor unui om care nu prea mai are nimic de pierdut) dar recunosc ca ma face curios sa vad ce mai posteaza. Iar un alt motiv pentru care imi place e ca nu va avea niciodata reclame. E evident de ce, nu?

Citeste si “Unul m-a pus o jumatate de ora sa ii arat doar talpile” Interviu cu o fosta videochat-ista

About the author:
Has 143 Articles

RELATED ARTICLES

Back to Top