Bogdan Nicolai
719 Views

Un studiu demonstreaza ca sunt prost si destul de destept

In ultimii ani, o aplicatie inventata de Virgil Griffith a analizat si comparat gusturile musicale versus IQ-ul studentilor de la mai multe universitati din intreaga lume. Rezultatele arata ca cei mai inteligenti dintre ei prefera sa asculte Radiohead, U2 si Bob Dylan, pe cand cei cu neuroni ceva mai lenesi asculta T.I., Justin Timberlake, Nickelback sau Aerosmith. Potrivit aceluiasi studiu, la capete opuse se afla Lil Wayne si Beethoven.

Am folosit acest studiu in sens invers. Am pus pe foaie toate trupele si genurile muzicale luate in calcul de aceasta aplicatie, le-am selectat pe cele pe care le ascult cel mai des, iar apoi am tras linie ca sa vad unde ma situez ca nivel de inteligenta.

lil beethoven

Concluziile preliminare au fost mai multe, dar de fapt cam una si aceeasi: sunt pe la jumatate, asa, cu nivelul de inteligenta. Iata analiza pe larg:

1) Nu sunt nici cel mai prost din lume, dar nici pe departe cel mai destept pentru ca nu-l pot asculta pe Lil Wayne, dar pe Beethoven nici pe departe. Cand il ascult pe Beethoven, inteleg clar, fara urma de indoiala, ca e muzica compusa de un surd.
2) Sunt foarte prost si destul de destept pentru ca ii ador pe Bob Dylan si pe Radiohead, pe Muse si pe Led Zeppelin, care ar fi pentru aia mai destepti, dar si pe Beyonce, Jay-Z sau Nas, care cica ar fi pt. aia mai prosti. Unde mai pui ca eu pe Nas il consider un geniu?
3) Am un nivel mediu de inteligenta pentru ca imi plac foarte multi artisti care se situeaza la jumatate dintre Lil Wayne si Beethoven: The Eagles, Kanye West, Outkast, Sistem Of a Down si Pearl Jam.

Concluzia finala? Studiul este imbecil, eu fiind si prost si de nivel mediu si destept, ceea ce nu se poate decat daca luam in calcul simpatica teorie a lui Nichita Stanescu: “Un om este ceea ce-şi aduce aminte despre sine însuşi (ca este)”.

Un studiu demonstreaza ca sunt foarte prost si destul de destept

Citeste si Cele mai funny parodii muzicale

About the author:
Has 143 Articles

RELATED ARTICLES

Back to Top