Bogdan Nicolai
7796 Views

Cine e fata care danseaza in clipul “Chandelier”

Magie! Eram pe terasa unor prieteni cu un smartphone in mana cand am vazut pentru prima data clipul de la “Chandelier” si m-am transformat in melc: ochii mi-au iesit din orbite si am intrat apoi repede in casuta ca sa vad clipul perfect, fara ca soarele sa-mi bata in ecran.

 

“Bai, nu se poate ca un copil sa danseze atat de bine! Cati ani sa aiba? In cati ani poti ajunge la un asemenea nivel?? Sigur e o tipa mult mai mare de varsta care arata ca un copil! I-au pus efecte”, imi tot spuneam. De atunci, inca doua-trei saptamani, intrebarile de genul asta au facut piruete in mintea mea, asa cum dansatoarea face senzationalele piruete din videoclip. Mi-am bagat coarnele de melc in Google si, ce sa vezi?

Maddie Ziegler chiar e un copil, unul magic, unul cu superputeri, dar e un copil. E nascuta in 2002, deci are doar 12 ani. E actrita, model, a aparut in reality-ul “Dance Moms” si, mai nou, la “Dancing with the stars”. Danseaza de la 2 ani pe scene din ce in ce mai mari ale Americii si a aparut si in alte clipuri ale unor artisi celebri. Cum ar fi, de exemplu, clipul lui Alexx Calise, in care Maddie joaca impecabil un alt rol, un alt personaj:

VIDEOCLIPUL SIA - CHANDELIER
Nominalizat la MTV Video Music Awards 2014 pentru:
- videoclipul anului
- cea mai buna coregrafie
A castigat la MTV Video Music Awards pentru:
- cea mai buna coregrafie

Citeste si Kylie Minogue si durerea de cap dispare…

About the author:
Has 143 Articles

RELATED ARTICLES

Back to Top