Bogdan Nicolai
1721 Views

Vocea Romaniei 4: dinamica, imprevizibila, uimitoare

Mereu am considerat ca Vocea Romaniei este cel mai curat show „cu juriu” de la noi. Pentru ca intotdeauna a contat vocea unui concurent mult mai mult decat bascalia pe care o puteai face pe seama lui, decat infatisarea, conditia sociala sau lacrimile lui.

Pentru ca prezentatorul show-ului e un actor foarte bun care pana sa ajunga la TV a invatat sa respecte scena si publicul in marile teatre. Si pentru ca antrenorii din juriu au demonstrat in ani grei de munca tot ce era de demonstrat la radio sau pe scena. Avem un nou decor, cel mai tare pe care l-a avut vreodata un show de la noi. Am auzit-o pe Loredana exclamand ca „asta-i o nava spatiala” si al naibii sa fiu daca o pot contrazice cand spectacolul impresionant de voce, sunet si lumini te face sa zbori prin alte galaxii.

unnamed (1)

Un nou band, un nou coregraf, noi dansatori si o noua echipa de profesionisti in spatele show-ului. Dar poate ca cea mai mare surpriza este noul antrenor care va inclina balanta spre rock, spre spiritul liber al unui band si va incerca sa cucereasca un teritoriu plin de secrete pe care ceilalti trei jurati sunt deja stapani. Pentru ca e un nebun frumos care te face sa-l iubesti, sa-l detesti, sa-ti iesi din pepeni, sa vrei sa vezi cu cine se cearta si pe cine si-l face aliat, Tudor Chirila ii garanteaza noului sezon un lucru esential: IMPREVIZIBILUL.

Sunt noul scenarist de la Vocea Romaniei, asa ca din 19 septembrie, in fiecare vineri de la ora 20:30 voi fi undeva in spatele scenei. Imi voi folosi badge-ul si pentru a obtine pentru voi inside-uri pretioase, fotografii exclusive si povesti din spatele vocilor aproape perfecte din concurs.

nicolai 1

About the author:
Has 143 Articles

4 COMMENTS
  1. mihai

    Nu, frate, crede-ma, nu e cel mai “curat” show nici pe departe.. poate putin mai “curat” decat altele, dar oricum departe de calificativul asta. Si vorbesc in cunostinta de cauza!

  2. Bianca

    Foarte tare! Cât mai multe, te rugăm! 🙂

  3. Active News

    Sa vedem ce ne aduce noul sezon. Mai bun, mai interesant?

RELATED ARTICLES

Back to Top