Bogdan Nicolai
34645 Views

Cele mai bune 5 piese auzite prin cluburi

De cand nu ma mai trezesc la 5 dimineata, ma culc numai la 5 dimineata! E 4:53 acum, tocmai m-am intors dintr-un colt verde de iad si va scriu despre piesele care m-au impuscat in cap. Atat de adanc incat nici whiskey-ul si nici votca n-au reusit inca sa le dea empty.

 

 

 

 

Bro Safari – Scumbag
Conteaza ca piesa originala se numeste “Ganduri suicidare”? Conteaza ca Biggie Smals a fost impuscat mortal la 3 ani dupa ce a lansat-o sau ca versurile sunt ceva de genu’ “Cand o sa mor vreau sa merg in iad pentru ca sunt un cacat ratat bla, bla, bla…”? Pe cine intereseaza toate astea? Boxele rup cluburile si fetele rup cuburile cand intra remixu’. Conteaza beat-ul si ritmu’, nu versu’ si chinu’. Vino Doamne sa vezi ce-a mai ramas..

 

Ed Sheeran – “I See Fire” (Pascal Junior Remix)
Ed Sheeran e englezul ala cu parul rosu-rosu si cu fata de om abia trezit din somn. A facut o piesa minunata pentru coloana sonora a filmului “Hobbit: The Desolation of Smaug”, iar Sauron l-a blestemat sa ajunga la radiourile din lumea intreaga doar taiat si remixat. La radio se da remixul lui Kygo, dar mie imi place mai mult cel al lui Pascal Junior pentru ca e mai deep si mai ritmat.

Klingande – “Jubel”
Inca n-am intalnit omul care sa auda pentru prima oara piesa asta si sa nu intrebe “Cine-s astia, frate?”. Despre Klingande am mai scris p-aici cand povesteam ca nu sunt suedezi, ci francezi toata ziua, dar ca sunt indragostiti de limba suedeza si de suedeze, de pian si de saxofon.

Daddy Yankee feat. Major Lazer – “Watch Out For This”
Ai grija la asta! O data la cativa ani se reinventeaza intr-un fel sau altul “Carnaval de Paris” a lui Dario G, imnul Campionatului Mondial de Fotbal din 1998. Aceleasi trompete care te transporta direct pe plajele din Brazilia, acelasi mood in culori preluat de data asta de Daddy Yankee si de Diplo.

Skrillex & Damian Marley – “Make It Bun Dem”
Ce desfatare s-o auzi in orice club din tara asta. Bucata asta are deja doi ani, dar romanca inca vibreaza minunat pe ea. Damian Marley si Skrillex: primul e regele incoronat si neincoronat al reggae-ului, al doilea e cel mai bun producator EDM al lumii, dar “Make It Bun Dem” mie imi pare cea mai buna piesa a fiecaruia dintre ei. Cum e sa fii baiatu’ lu’ Bob Marley, iar cea mai buna piesa a ta sa fie dubstep? Cam la fel cum e sa fii cel mai tare dubsteper, iar cea mai buna piesa a ta sa fie reggae. 🙂

BONUS: Iankoo – “Brida”

Asta nu e inca in cluburi, dar cred in ea. Iankoo e un DJ/producator roman foarte calculat si ordonat care face muzica pentru toti necalculatii si dezordonatii care in nu mai putin de o luna vor dansa dis de dimineata pe plajele patriei.

About the author:
Has 143 Articles

3 COMMENTS
  1. Dumi

    ID-ul adevarat pentru remixul la “Notorious B.I.G. – Suicidal Thoughts” este “Bro Safari – Scumbag”

    1. bogdannicolai

      Am modificat! Iti multumesc mult!

RELATED ARTICLES

Back to Top