Bogdan Nicolai
4989 Views

7 lucruri pe care sigur nu le stiai despre Lana Del Rey

  • La varsta de 15 ani era deja dependenta de alcool. A fost trimisa pentru trei ani la o scoala speciala ca sa isi revina. De mica i-a placut sa bea, dar cu masura: bea azi, bea maine si abia poimaine mai punea sticla la gura. A declarat intr-un interviu ca alcoolul a fost prima ei mare iubire.
  • Pe mana stanga are un tatuaj cu litera “M”, de la “Medeleine”, numele bunicii ei. Tot pe mana stanga are tatuat si cuvantul “Paradise”, iar pe mana dreapta are un tatuaj cu “trust no one” si unul cu “die young” pe degetul inelar.

 

  • Pe youtube gasesti peste 20 de cantece pe care nu le-a inclus pe niciun album, printre care si “Paris”, “Damn You”, “Go Go Dancer”.
  • In 2011 a inceput o relatie cu Barrie-James O’Neill (Nightmare Boy) de la Kassidy, o trupa folk-rock din Scotia. Desi ea se autointituleaza “New York Girl”, cei doi traiesc impreuna la Londra. Anul trecut au filmat impreuna clipul pentru cover-ul la “Summer Wine”:

  • Colectionara de fotografii si imagini video, Lana Del Rey si-a regizat singura videoclipul pentru “Video Games” folosind filmari cu skateboarderi, imagini vintage cu strazi, filme din arhiva personala, poze de paparazzi din anii 50 si poze cu o actrita de la Hollywood beata moarta. Actrita este nimeni alta decat Paz dela Huerta, care joaca rolul de tarfa in serialul “Boardwalk Empire”. Si videoclipul piesei “Carmen” a fost facut in acelasi fel…

Paz dela Huerta. Photo: selectism.com

  • Detine un apartament in New York si unul in Los Angeles si locuieste impreuna cu sora si cu fratele ei. Surioara, Chuck Grant, este o fotografa celebra si mai este, de asemenea, blonda aia buna care apare in clipul “Ride”. Robert Grant, tatal lor, este milionar, dar a avut arici in buzunar cand a venit vorba de cariere Lanei.
  • Este o fana infocata a echipelor Liverpool (Anglia) si Celtic (Scotia).
About the author:
Has 143 Articles

RELATED ARTICLES

Back to Top