Bogdan Nicolai
587 Views

Cum m-a facut Schoolboy Q sa il iert pe Pavel Stratan (Review)

Oxymoron“, album nou Schoolboy Q. Pe langa Kendrick Lamar, 2 Chainz, Tyler, the Creator si Raekwon, Schoolboy a invitat-o si pe fii-sa pe albumul asta bolnav. Iar asta il face si mai bolnav.

Pentru ca fii-sa nu are mai mult de 10 ani si e folosita ca model pt. pozele de coperta. E imbracata in printesa, are si o bagheta magica in mana, dar si un tata protector, cu manusi de piele si cagula. Fetita a dat si voci pentru piese, ceea ce ma face sa cred ca le-a si ascultat, iar asta e grav.

Nu pentru ca albumul ar fi prea violent pentru un copil, ci pentru ca albumul este mult prea violent pentru un copil. Pe piesa “Prescription/Oxymoron“, tati se drogheaza pana se face praf, iar asta mica incearca sa-l trezeasca. Cool, nu? Cine avea o problema cu faptul ca Pavel Stratan i-a scos Cleopatrei doua albume la o varsta atat de frageda? Eu, dar mi-a trecut.

S-ar putea sa-ti placa si Cele mai bune albume romanesti de hip hop

About the author:
Has 143 Articles

3 COMMENTS
 1. Nathaniel

  S-a trezit un romanas moralist sa isi dea cu parerea despre cum isi creste fiica un rapper american.Mai rau de atat, il compari cu Pavel Stratan prin felul in care isi creste fetita :))) Sunt doua societati complet diferite, e ca si cum ai compara merele cu perele.Daca esti smecher fa o recenzie albumului lui Schoolboy Q, fara sa ti cont de factori morali, doar de calitatea materialului.

 2. Ioana

  @Nathaniel – e foarte problematic cum vrei tu să fie pusă problema. Societățile sunt diferite, psihologia copilului este afectată la fel de unele lucruri. Sunt situații în care este preferabil să nu îți expui copilul, pentru că îi poți provoca anumite traume ireparabile.
  Cât despre “a nu ține cont de mesaj”… libertatea asta de exprimare a artiștilor trebuie să fie din când în când chestionată. Nu crezi?

  1. Nathaniel

   Este doar divertisment pana la urma, Ioana.Daca tatal alege sa isi expuna fiica in materialele lui artistice, e in regula chiar daca materialele nu par a fi potrivite pentru copii de 10 ani.Atat timp cat Schoolboy isi invata copiii diferenta dintre bine si rau, ca toti oamenii fac greseli si ii explica ca nu tot ce portretizeaza in muzica este un lucru bun, copilul nu are cum sa ramana marcat.Acum nu stiu felul in care isi educa copiii, dar nici nu pare genul de om care isi indruma copiii sa devina delicventi si sa ia droguri.Libertatea de exprimare poate fi chestionata, dar nu poate fi ingradita decat de minti bolnave.

RELATED ARTICLES

Back to Top