Bogdan Nicolai
339 Views

Ce-i cu videoclipurile de la Hard Rock Cafe

Beam un Double Berry Cooler cu o prietena la Hard Rock Cafe si eram atat de absorbit de videoclipurile care curgeau pe toate ecranele alea incat o auzeam din ce in ce mai incet. Totusi, tot ea m-a trezit la realitate cu niste intrebari care ar fi venit mult mai natural de la mine, avand in vedere ca am facut timp de trei ani playlistul MTV-ului romanesc: “Astia cum naiba aleg clipurile astea? Au un hard si le dau play de pe el? Sunt mereu aceleasi?”.

 

Nu, nu erau mereu aceleasi, ba mai mult, playlistul imi parea facut de un profesionist dupa niste reguli foarte clare. Asa ca am inceput cercetarea pe net si la fata locului. Canalul lor TV are acelasi playlist peste tot in lume. Fie ca sunt in Europa, America sau Asia, toate restaurantele Hard Rock acceseaza un stream parolat care dezvaluie un playlist facut super-profi de un director de programe.

El decide gramajul de piese vechi, rotatia pieselor noi, ce, cum si cat intra. Daca v-ati mirat vreodata ca ati vazut un clip care nu are nicio legatura cu rock-ul, ar trebui sa stiti ca in playlist, o data la nu stiu cat timp, mai intra si ceva fara chitara. Bineinteles ca toata nebunia asta este calculata in functie de timpul mediu pe care un client il petrece in restaurant intr-o anumita zi a saptamanii intr-o anume parte a zilei.

hard rock best

Deci, daca vii sa mananci un burger miercurea la 5 dupa-amiaza, se presupune ca vei sta acolo in jur de o ora si jumatate, timp in care ecranele te vor delecta cu de toate. Cea mai mishto chestie insa, vine abia acum. Stiati ca puteti cere ce videoclip rock vreti si ca in maxim 10 minute el va incepe?

Asta pentru ca, pe langa streamul de care vorbeam, toata baza muzicala poate fi accesata de catre barman din acelasi program “de emisie”. Cand sunteti la cafea, roag-o pe iubita ta sa-ti spuna care-i piesa ei preferata si promite-i ca va incepe imediat. Du-te pana la bar sa comanzi un cocteil special si… asteapta. 🙂

S-ar putea sa-ti placa si “Velvet Underground & Nico”, cel mai surprinzator album ever

Tagged with:
About the author:
Has 143 Articles

RELATED ARTICLES

Back to Top