Bogdan Nicolai
4263 Views

Muzica de sex pe droguri

 

 

Mi-a zis un prieten ca are un prieten care are un prieten care a citit o carte despre droguri. Si, asa, din vorba in vorba, am ajuns sa aflu si eu cate ceva despre cele mai cunoscute dintre ele. Apoi le-am combinat. Nu intre ele. Ci cu muzica:

 

 


Cocaina

Acum e clar pentru toata lumea ca sexul ca-n Lupul de pe Wall Street nu e de Oscar, dar cine mai vrea premii cand are deja unul in brate? Daca vrei sa stergi praful de pe fundul ei ca Leo din Streethaia, NIN e soudtrack-ul.
Nine Inch Nails – Closer


Ecstasy

Ai plecat cu ea la 9 dimineata din Studio Martin si inca aveti baterie? Dansati pe Stefan cel Mare, cantati in taxi ca What’s Up, dansati pe scara blocului, in hol, in bucatarie, cand va dezbracati. Las-o pe ea sa se descarce prima!
Azealia Banks – 212

LSD
Se recomanda in pozitia “pe la spate” si cu monitorul in fata voastra. Asta pentru ca trebuie neaparat vazut si clipul de cand apare capra (animalul) si pana la final, cand totul devine alb-negru si-ti iei black out.
Ace Of Base – Life is a Flower

Iarba
Sunt niste coruri pe piesa asta, deci sunt mai multi, dar sa nu te panichezi, ca nu se uita la tine. De fapt, tot albumul “Voodoo” al lui D’Angelo e de ascultat cand esti pe chill. Niciodata ?estlove de la The Roots n-a batut mai lent in tobe ca pealbumul asta.
D’Angelo – How Does It Feel

Ciuperci
Daca esti gagica si mama ta nu a purtat niciodata ACEA conversatie cu tine, ia acum un carnetel, da play si noteaza tot ce auzi. Oricum, cred ca stii deja piesa de pe soundtrack-ul Snatch
The Herbaliser – Sensual

BONUS – Legale
If you love girls without brrraaa! 😀
Specii – Candy 2

S-ar putea sa-ti placa si Ciorapeii, chiloteii, fraierii
About the author:
Has 143 Articles

3 COMMENTS
 1. Dana Berghes

  Girls without brrraaa? De ce nu m-am gândit eu la asta? :))))

  1. bogdannicolai

   😀

   Cand imi mai scrii ceva?

RELATED ARTICLES

Back to Top