Bogdan Nicolai
252 Views

Cum am ajuns sa-i fiu dator lui Maradona

Maradona e un betiv care-si face veacul pe strada mea. Imi place mult de el pentru ca are mereu poante si povesti misto. Mereu am crezut ca glumele de santier ies bine doar daca sunt facute de oameni de pe santier, de oameni simpli care le spun din suflet. Dimineata, inainte sa plec la radio sau seara cand ma intorc acasa imi place sa-i cer parerea despre subiectele zilei: Ucraina, Eurovision, despartirea PSD de PNL, Leo Messi in Romania etc. Cand nu cunoaste deloc subiectul e si mai funny, manca-l-ar tata pe el de Maradona.

Dar, sa va spun una tare ca sa vedeti si voi cum e omu’. In fiecare zi, de vreo luna, ii dau cate 1 leu. Atata imi cere, iar eu m-am conformat. Faza cea mai dura e ca vreo 3-4 zile nu ne-am mai intalnit, cine stie de ce si prin ce sant o fi dormit el dimineata pana mai tarziu. Ne-am intalnit azi dimineata. Scot un leu, i-l pun in palma si dau sa ma urc in masina. La care el, ma prinde de umar si-mi zice: “Pai si datoria?”. “Ce datorie”, il intreb. “Cum, boss, ce datorie? Pentru zilele in care nu ne-am vazut…”

About the author:
Has 143 Articles

4 COMMENTS
  1. Alex Z

    Hahaha.. That’s really funny! Asa mai am eu un pustan in parcarea unui supermarket din Alexandria.. ultima data i-am luat niste adidasi de 30lei (am platit in avans, cum ar veni) :))

  2. Stefan

    Super. Mi se pare corect. A fost un acord tacit intre voi doi iar tu ai incercat sa incalci acest acord.

RELATED ARTICLES

Back to Top