Bogdan Nicolai
97 Views

Carla (Review)

Sa reusesti sa il divortezi pe Mick Jagger de sotie, sa iti dai intalnire cu Donald Trump, sa fii iubita lui Leos Carax si a lui Eric Clapton, sa spui ca iti doresti “un barbat cu putere nucleara” si sa te opresti, cine stie pentru cat timp, in bratele presedintelui Frantei, devenindu-i sotie. Trebuie sa fii o tarfa data dracului. Doamna Carla Bruni-Sarkozy, ma inclin ca Moisescu. Respectele mele!

Am ajuns sa o cunosc dupa ce o tipa care imi suceste din cand in cand mintile, mi-a povestit cum i-a ascultat albumele la casa unor prieteni, situata intr-o padure. Atmosfera pe care mi-am imaginat-o m-a expediat direct la Carturesti, de unde mi-am cumparat “No promises” si “Quelqu’un m’a dit”. M-am intors acasa si le-am savurat, putin cate putin, pana cand, captivat total, am uitat sa mai sorb din ciocolata fierbinte, care… s-a racit.

Franceza delicioasa, dar si o engleza calda, piese fine ca niste praline, o voce lipsita de putere si tocmai de aceea senzuala, chitara, pian, percutie timida si versuri ale unor mari poeti trecuti, dar si ale lui Michel Houellebecq, un scriitor indeajuns de viu si de controversat incat sa poata face inima Carlei sa ii bata intre picioare. A! Si sa nu uit! Am prins-o cantand intim, ca in dus, si o piesa a celebrului pedofil Serge Gainsbourg. Iar cuvintele asternute pe hartie chiar de ea sunt si ele intime, curajoase, te fac sa te intrebi cum se ofera aceasta doamna cu sani mici si picioare lungi.

“Sunt momogama din cand in cand, dar prefer poligamia si poliandria”, declara Carla Bruni pe vremea cand inca lucra ca model pentru Dior, Givenchy, Rabanne, Lacroix, Lagerfeld, Saint-Laurent, Channel, Versace si ma opresc aici pentru ca in enumeratia asta sunt prea multe reflectoare care-mi bat direct in ochi. “Prefer poligamia…”, hmmm… O declaratie atat de interesanta tocmai pentru ca a fost rostita cu sinceritate de cea care acum este chiar prima doamna a Frantei, tara lui m.. à trois.

Liberté, liberté, liberté! O noua regina la palat! Un, deux, trois, vive la reine! Un, deux, trois, vive le roi?

Citeste si Jurnalul unei masini de lux

About the author:
Has 143 Articles

1 COMMENT
  1. Maria

    Cineva trebuia să o facă şi pe-asta. Adică: să-l divorţeze pe Mick Jagger, să-şi dea întâlnire cu Donald Trump, să fie iubita lui Leos Carax şi a lui Eric Clapton, pentur a sfârşi în braţele ăluia de e preşedintele Franţei… Eu n-o invidiez pentru niciunul, deşi mi-ar fi plăcut un pic din Eric Clapton, spre a i-l împrumuta lui frati-miu, să-i cânte seara, înainte de culcare. Şi cu toate astea, chapeau bas, Mrs. Carla Bruni!

RELATED ARTICLES

Back to Top