Bogdan Nicolai
161 Views

Cazierul copilariei mele

Carnetul de note din clasa a doua. La final scrie: “Deranjeaza in permanenta ora, se intoarce la banca, rade, vorbeste, face diverse comentarii care nu au nici o legatura cu ora.” Nici dracu nu-i spunea pe atunci “ADHD”…
About the author:
Has 143 Articles

5 COMMENTS
 1. crina

  =))) saraca invatzatoare

 2. bogdannicolai

  Saracul de mine!!!!! A trebuit sa ma duc cu carnetul acasa la semnat. Marele meu noroc a fost ca niciodata nu am fost mustrat pentru note mici la purtare, comportament indecent, batai cu colegii. Pedepsele apareau atunci cand rasareau in carnet note mici la matematica sau la romana. De prin clasa a sasea am scapat si de acestea zburand din colivie spre lumea mea. Iata-ma ajuns.

 3. kriii

  Iata.te ajuns departe si mai ai o viata inainte! Si sustinere din partea mea

 4. onutse

  …si din partea mea ai sustinere (ca sa intru in randul lumii ;)) )

  Mentiuni: trage chiulul pe la “blog” si a ramas in urma cu materia, va rugam luati atitudine … nts nts nts

 5. andreea

  eu l-as numi mai degraba “declaratie de avere”, sau “plusurile mele” si as pupa-o pe invatatoarea care a avut de atunci viziunea carierei tale.
  m-a amuzat cu atat mai mult cu cat in acelasi carnet, al meu, tot pe ultimele pagini, o invatatoare pe care o iubesc si acum scria: “vorbeste in ore de la prima pana la ultima. rog luati masuri”. Mama si tata nu au inteles prin asta ca trebuie sa ma dea la radio.
  pe curand si bafta in tot ce faci!

RELATED ARTICLES

Back to Top