Bogdan Nicolai
124 Views

…by Night

Noaptea. Masina se transforma intr-un luxos pat pe roti pe care il impingi cu 80 km/h catre padurea de la marginea orasului. Mana iti ajunge intre genunchii rotunzi ai iubitei tale. “Inainteaza!”, iti sopteste. Te conformezi, fixand schimbatorul in treapta a patra. Depasesti un IVECO. Ea te priveste derutata, excitata. Mana ta revine in acelasi loc. “Inainteaza! Mai repede!” Te faci in continuare ca nu intelegi si potolesti turometrul, infigandu-i in inima ultima treapta. 160, 170, 180. Asta e!

Pe parbriz apar cateva picaturi de ploaie. Stalpii electricii le proiecteaza ca pe niste minuscule diapozitive pe chipul ei de fata rea. Ii prelungesti extazul pana cand nu mai rezistati si trageti pe dreapta. Si mai in dreapta e un camp intins pe care e plantat un imens ceva, iar pe partea stanga gonesc celelalte paturi. A trecut chiar si un Volvo Estate V70, lider in topul masinilor perfecte pentru sex. N-ai timp sa fii invidios. Spectacolul incepe! Tetierele devin perne moi, parfumate. Pe scaunele din piele se astern cearceafuri “cusute” din hainele voastre sumare. Asta daca nu ati fost destul de nebuni incat sa plecati goi direct din garaj.

Ca un paianjen ce isi tese panza, geamurile fumurii tes intimitatea din jurul vostru. Daca nu sunt fumurii, atunci se vor aburi oricum in cateva minute, iar ea va desena un papitoi pe ele in timp ce tu o saruti prost sau o inimioara, daca limba ta o duce in al noualea cer. Scaunul din dreapta se va da automat pe spate daca apesi ultima din cele 69 de memorii ale sale. E atat de promt, ca sa nu cumva sa-ti treaca prin cap ca ati avea loc pe scaunul soferului. Pai vrei sa claxonezi de fiecare data cand dai din fund?

Huh! Stiam eu ca si umorul are o limita. Fata se ridica, se lasa in jos, se roteste. Parul ei lung iti mangaie barbia, gatul, pieptul pana cand si-l ridica in varful capului ramanand dezarmata. Pana la urma tot pe bancheta din spate se ajunge. Acolo vei intelege in sfarsit la ce naiba le trebuie unora telecomanda pentru CD-Playerul din automobil. Dragostea in masina are alergie la blues-uri. Aici e teritoriul rock-ului! Pasiunea intrece orice limita. Bataile inimii se accentueaza. Miscarile sunt bruste, dar foarte precise.

Fiecare atingere se transforma in extaz. Sarutul inlocuieste timpul. Buzele devin minute asternute peste alte minute, iar limba un secundar ce se roteste rapid. Timpul sta pret de una, doua, trei batai de inima, apoi te infigi din nou in ea, ea se arunca in tine. Chitara electrica si tobele se reaseaza pe bass. Din cele opt boxe ies dragoni ce se sparg cand se lovesc de sanii ei fierbinti. Alti doi te incolacesc. Sunt mainile ei. Nu mai stii daca simti bass-ul sau muschi ce se contracta. Orgasme in duet. Incepe apoi sa ploua torential si va ganditi ca pe o vreme ca asta ati fi putut s-o faceti si in toiul zilei in fata la BCU.

Dupa cateva minute, dintr-o masina mai frumoasa ca oricand, cu geamurile aburite, motorul stins si muzica la volum redus, iese o mana de femeie, care da drumul unei tigari pe pamantul ud.

Text publicat in august 2007 in revista ProMotor.

Citeste si Insomnight

About the author:
Has 143 Articles

2 COMMENTS
  1. bucurestiulartistic

    Asta mi se pare cel mai FRUMOS text la tau!!!!Felicitari.

  2. bogdannicolai

    Multumesc! Si mie imi place mult textul. Cred ca si-a atins si scopul. Deja a crescut cu 0,001% numarul celor care-si cumpara masini pentru dragoste, nu pentru fumuri. Vreau sa vad parcari pline de masini in care el si ea, ea si ea, el si el se iubesc! “Heal the world/ Make it a better place/ For you and for me/ And the entire human race”, vorba ghinionistului Michael Jackson.

RELATED ARTICLES

Back to Top